Spring: New In

Nekaj časa je minilo, odkar sem se javila prek bloga. Imam razlog za to in mislim, da mi boste oprostile. O tem bom pisala v naslednjih blogih, kjer bom pojasnila mojo blogersko pavzo. Ker je pomlad že pošteno v zraku, vam na hitro povem novosti pri meni:

  • Spomladansko čiščenje je v polnem teku. Skušam minimalizirat vse stvari, zato se Karitasu še posebej smeji zadnje tedne. Morda bi lahko še enkrat prebrala Umetnost pospravljanja, ki sem jo kupila v Felixu, da me malo spomni, kako naj se znebim stvari, kot so ravno knjige, saj se od njih najtežje poslavljam. Marie ne bi bila zadovoljna 🙂
  • Še dva meseca do konca magisterija/faksa! For ever, za vedno! Sicer me nič posebnega ne skrbi, ampak si res zelo težko predstavljam življenje onstran knjig, seminarjev in vaj. Hmm, se še kdo podobno počuti, ko ravno zaključuje faks?
  • Čez en teden grem prvič na letalo. Nič drugega ne bom dodala. 🙂
  • Ta teden grem po svoj prvi tattoo. *zelo navdušena-nad morebitno bolečino pa ne toliko*

Zoe Mini je moja najljubša nova pridobitev. Gre za mini tiskalnik, kjer prek aplikacije na telefonu pošlješ slike iz galerije direktno v tisk. Slike so v polaroid velikosti, zadnja stran pa se lahko tudi odlepi in sliko uporabite kot nalepko. Res sem navdušena nad njim, ker pri običajem Polaroidu seveda ne moreš natisniti katere koli slike, saj deluje kot fotoaparat in ne printer. Stane okrog 140 EUR v Bigbangu, lističe pa je najbolje naročiti prek Amazona, sicer pa jih imajo tudi v Bigbangu za okrog 30 EUR 50 lističev.

Že od kar vem zanjo, je Zoella moja prva asociacija na temo vloganja. Spremljam jo nekaj manj kot 10 let, tako da poznam njen skoraj celoten vzpon v medijih. Pred kratkim je v sodelovanju s Colourpop kozmetiko izdala linijo produktov Zoella x Colourpop in hvala moji predragi prijateljici sem prišla tudi sama do svoje šminke! Malo hladnejša nude barva, ki bi jo lahko opisala kot natančno taka, kot je barva mojih ustnic. Je mat in precej obstojna, bi si pa vsekakor želela sprobati še bolj živo, rdečo. Paletka me sicer ne prepriča, verjetno zaradi zelo kontrastne modre, ostale barve pa niso nič posebnega in jih že imam v kakšnih drugih paletah.

Nisem rekla, da so vsi produkti moji najljubši. O moji NARS obsesiji verjetno že veste vsi tisti, ki ste moji redni bralci. NARS Climax maskaro so precej pohvalili, zato sem si jo privoščila tudi sama. In žal mi je za to. To je res NARS kiks, kajti to maskaro prekosi še Essence. Žal. Aplicira se zelo slabo, po treh nanosih se še vedno ne opazi razlike, gre zelo v grudice in vsaj moje oči precej draži. Ni vredna denarja. V primerjavi s Pupo Vamp bi slednja na lestvici dobila 9, Climax pa 2.

Znamka, ki me zaradi kvalitete, prekrivnosti in neverjetne obstojnosti za drogerijsko znamko zadnje čase najbolj preseneča, je Deborah Milano. Priznam, da nikoli nisem posegala po tej znamki, saj se mi je zdela nekoliko staromodna. Po produktih me je popeljala moja cimra, ki se ukvarja z ličenjem tudi sicer kot makeup artistka (klik). Deborah Fondotinta City defense je podlaga s SPF 15, ki obraz vlaži in deluje zelo prekrivno. Moja koža je po uporabi videti bolj zdrava in sijoča. SPF bi sicer lahko bil višji (smiselno je uporabiti še kakšnega s kremo ali kot sprej na koncu), ščiti pa nas tudi pred škodljivimi vplivi onesnaženega zraka, čemur pripisujem dodatne točke. Videz zaključim še z Deborah rdečilom Fard Hi-Tech, ki se ga prav tako dobi v DMjih. Mislim, da cena ne presega 15 EUR.

Kateri so vaše pomladne novosti? 

Follow:
Share: