Modni retro vibes z Della Spino

Večina ljudi, ki me pozna, me zelo redko vidi s kontaknimi lečami. Sem zvesta uporabnica korekcijskih očal, saj so poleg tega, da so bolj zdrava kot uporaba klasičnih kontaktnih leč tudi zelo trendi.  V letošnjem letu smo mini sončna in korekcijska očala zamenjali za velika, izstopajoča, kvadratna. Želvovina, retro kvadratne oblike, temnejši toni so letošnjo sezono najbolj “in”. Kotni, ostri, preveliki okvirji in veliko izbire najbolj modnih sončnih in korekcijskih očal najdete tudi v optiki Della spina na Kersnikovi ulici 10 v Ljubljani.

Optiki so izredno prijazni in topli. Ob kramljanju in preizkušanju sončnih in korekcijskih očal smo se nasmejali mojim čudnim osebnim trendom, saj si ob vsakem novem izbiranju očal zamislim kaj posebnega. V krakem pripravljam objavo, v kateri boste lahko spremljali mojo odločitev od začetka do konca izbire očal ter glasovali za vaše favorite. Pri izbiri očal se vedno malce zanašam tudi na optike, saj znajo preceniti, kakšen tip očal ustreza tvoji obliki obraza in kakšne barve najbolj pristajajo osebnosti človeka. Izbira očal je ogromna, prav tako nudijo veliko športnih in moških okvirjev. Prek njihove spletne strani si lahko izberete tri okvirje, v katere vam vgradijo leče s točno dioptrijo, doma jih v miru preizkusite in izbere tista, ki so vam najbolj všeč. Časa imate 7 dni in obisk optike (še posebej v teh časih) sploh ni potreben! A ni to super?

Obleka: Reserved fashion

Čevlji: Deichmann

Torbica: Primark

Očala: Della Spina

Nakit: Primark, Pandora, Brossway

della spina glasses ocala della spina glasses ocala della spina glasses ocala della spina glasses ocala della spina glasses ocala della spina glasses ocala

Follow: