Popolno Ličenje z Bell Hypoallergenic

Občutljivke, alergiki in vsi, ki si želite vedeti, kaj dajete nase – tale objava je za vas. Bell Cosmetics je linija dekorativne kozmetike, ki proizvaja tudi posebna hipoalergena ličila, primerna za občutljivo kožo, nagnjeno k razdražljivosti. Vsa Bell ličila so testirana pod strogim nadzorom, njihova posebnost pa je sestava in formulacija, ki zmanjšujeta pojav alergijskih reakcij. Nimajo nikakršnega vonja in so brez aditivov. Bell Hypoallergenic ličila lahko naročite na spletni strani Bodi Ženska, klik!

Kozmetiko Bell Hypoallergenic odlikujejo odlične sestavine, kozmetika ni testirana na živalih in je primerna za vse. Najboljše pa je, da je cenovno zelo, zelo ugodna. Na spletni strani Bodizenska.si imajo tudi veliko dodatnih popustov, tako da ni razloga, da ne bi posegli po kvalitetni kozmetiki. Saj veste pregovor: kar daš nase – daš tudi vase.

Tokrat sem testirala Bell Hypoallergenic tekoči puder v odtenku NUDE 01. Embalaža je super, podlaga se nanaša s kapalko, kar mi osebno zelo ustreza, saj imam tako popolni nadzor nad tem, koliko je potrebujem na obrazu. Priznam, da je odtenek Nude 01 primeren za res zelo, zelo svetlopolte punce. Sama se ne sončim, me pa dobi kakšen poletni sončni žarek – tako da mi je bil ta odtenek za čez poletje presvetel. Za jesen pa je odličen. Prekrivnost je zelo dobra, ne pa cake-y. Odlično, sedi, pet. Cena  je 12.99 EUR, kar je zelo sprejemljivo.

Sorodna podlaga je Bell Hypoallergenic kremna podlaga za ličenje v odtenku 01, ki ima dodaten plus: SPF25. Tale podlaga je drugačna, nanaša se z gobico. Nisem ravno pristaš takšnih podlag. Sicer se nanaša lepo, vendar sem za to uporabila svojo gobico. Ugotavljam, da je odtenek 01 vseeno dovolj temen za poletje, za jesen pa ga moram zmešati s kakšnim bolj svetlim, lahko pa jo uporabimo kot korektor. Moja mami ima za odtenek temnejšo polt in ji ta podlaga bolj ustreza. Pomembno je, da zvečer dobro umijete obraz, da odstranite SPF in ličila čez noč. Če bi lahko izbirala med temi podlagami, bi raje izbrala prvo.

Ustnice sem tokrat negovala z Bell Hypoallergenic šminko v svinčniku Intense colour v odtenku 04, ki je zelo jesenski, intenzivna rdeča. Debeljši svičnik vseeno omogoči natančno zarisanje črt na ustnicah. Se ne zlepi, prej bi rekla, da ustnice cel čas lepo vlaži. Šminka nima vonja, edini minus je, da se hitro izbriše. Pa kaj – se pač večkrat našminkamo! 🙂

Bolj obstojna je tekoča šminka Bell Hypoallergenic z mat učinkom – jaz jo imam v odtenku 05. Spet intenzivno rdeča, prava za jesen. Tale pa zdrži cel dan na ustnicah, hrana, pijača, poljubčki ji ne pridejo do živega. Kljub temu, da je mat, ustnic ne izsuši. Jaz si vseeno čez dan kdaj namažem še balzam povrh.

Vse Bell Hypoallergenic izdelke lahko kupite na spletni strani Bodizenska.si. Nudijo zastonj poštnino pri nakupu nad 20 EUR. Izdelke, naročene do 13h, pa dobite že naslednji dan. Customer care oz. podpora strankam slovi po izredni prijaznosti, na strani pa lahko nakupite še cel rang drugih kozmetičnih in negovalnih izdelkov: priporočam L’Angelica kremni geli za prhanje (jaz obožujem kokos – par kapljic v kad in uživam v norih mehurčkih in vonju), Bio Pha gele za prhanje in cel koš dišav.

Follow: