Lush Favorites: Autumn Edit

Jesen, ki te ljubim jesen. Z veseljem se poslovim od poletja, pripravim puloverje, temne šminke, si omislim novo frizuro….In začnem na novo skrbeti za svojo kožo. Po poletju začne moje telo protestirati: suhe noge, obvezen piling, rdečica, suhi podplati, izbruhi majhnih mozoljčkov, ipd. Vedno raje posegam po naravni kozmetiki, ki ni testirana na živalih in prijetno diši, sliši pa na ime: Lush!

Največjo težavo skozi vse leto imam z lasmi. So izredno mastni, konice pa izsušene. Redno uporabljam Olaxplex kot dodatno nego, sem pa prvič naletela na znamko, ki ima šampon in piling za lase v enem! Lush Big šampon je res vse kar si lasje želijo po toplem poletju in uničevanju pod sončnimi žarki. Sama zmočim lase, zajamem šampon in ga vmasiram pri lasišču, da naredim piling. Dodam vodo, šampon se napeni in zadiši po kopalnici. Tako imam sicer še en mini pridih poletja s seboj v jeseni. Vedno ga imajo na voljo na Lush.si tukaj, klik.

Dream cream je Lushev best seller in je ena najbolj posebno dišečih krem za roke in telo na svetu. Tegale imam v največji možni ediciji v kopalnici, saj je moj rešitev po depilaciji. Primeren je tudi za rdečico in razdražljivo kožo, narejen pa je na bazi ovsenega mleka in sivke. No, odkar ne uživam več mlečnih proizvodov je oves moj najboljši prijatelj! #randomfact

Sleepy losjon za telo pa je še en izmed mojih favoritov iz nočne omarice. Sivka in tonka sta glavni protagonistki, kar me še hitreje uspava (če že nisem utrujena sama po sebi). Na voljo je tudi gel za prhanje in tudi tak brez embalaže – ti so še posebej zabavni in hkrati okolju prijazni!

Scrubee je meni najljubša čebelica, ker ne piči! Narejena iz medu in masla s piling delci kokosove lupine in mandlja predstavlja piling in hranilno maslo za telo. Scrubee uporabljam kar pod tušem: na mokro kožo se pomasiram po celotnem telesu. Koži naredi dober piling, vendar ni pregrob, obenem pa jo zelo dobro nahrani! Priporočam, da čebelico po tušu pospravite na hladnejše mesto, saj se hitro topi.

Za nego stopal v jesenskem času skrbim z Lush Pumpice Power milom in pilingom za stopala. Kako obožujem dobro kopel za stopala v svojem stanovanjcu med gledanjem moje najljubše serije! Všeč mi je, kako mehka stopala so po uporabi in kako počasi se dejansko produkt porablja. Sama zavoham pomarančo in kokos, vsebuje pa tudi olje oljne ogrščice.

Po namakanju stopala še namažem z mojim FAVORITOM Lush Pink Peppermint losjonom za stopala s poprovo meto, zeleno meto, arniko proti razpokam in kakavovim maslom. Tisti, ki še niste preizkusili tega losjona – takoj v trgovino. Testirala sem že vsaj 15 krem za noge in nobena od njih ni popravila stanja mojih (včasih groznih) stopal – razen Lushov Pink Peppermint. Noro diši, ROZA je! To sta že dva razloga za nakup največje embalaže. Pa še res deluje! Jaz ga sicer ne šparam, zvečer radodarno namažem stopala in po nekaj časa obujem čez bombažne nogavičke. Zjutraj gledam čarovnijo.

Spodaj vidite tudi Charity pot – to je posebna krema za telo, ki sem jo kupila na potepanju po Veroni. Posebna zato, ker je zelo hranljiva za telo, hkrati pa podpira neprofitna združenja in organizacije, katerim se CELOTNI prihodek PODARI, saj delajo nekaj dobrega za svet in okolje. Sama sem si lahko izbrala, komu doniram – izbrala sem organizacijo Cetacea Onius, ki skrbi za zaščito morskega ekosistema s poudarkom na  Jadranskem morju.

No, naj vam še povem da sem še posebej oboževala Lush trgovinico v Trstu, ki mi je bila bližje kot tista v Kopru, pa so jo žal zaprli. Zato moj favorit ostaja Lush na Mestnem trgu v Ljubljani, kjer so tudi prodajalci najbolj prijazni, trgovinice pa so prijetne tudi za mojo malo Zojo!

Živel Lush!

Follow: