Kisses for the loved ones: Lush edition

Valentinovo je praznik, ki mi preseda. Nisem ravno prepričana zakaj, vendar ga nikoli nisem prav z veseljem in posebej praznovala, tudi ko sem bila z zvezi. Na 14.2 mi je prav tako kot vsak drug dan pomembno negovati odnose, ki jih imam z bližnjimi, hkrati pa negovati ljubezen, ki jo ti odnosi prinesejo. Zdaj, ko sem sama, se toliko bolj oprimem prijateljstev, za katere menim, da jih je vredno ceniti, spoštovati in negovati. Zato vam danes pripravljam majhne pozornosti, ki jih lahko v trgovinah Lush kupite za svoje najdražje. In zato jutrišnje Valentinovo praznujem pri prijateljici in na koncertu!

Lush ima vedno najbolj simpatične Valentinove kolekcije, priznam. Njihov tuš gel Prince Charming me je dolga leta spremljal, saj sem si vsako leto naredila dobro zalogo. Takšen vonj je težko ubesediti, vseboval je granatno jabolko, kanček vanilije in mandljevo olje. Letos se poslužujem Avocado Wash gelu za prhanje, ki je lahko odlično darilo tudi za vaše boljše polovice, saj vonj verbene in bergamotke pristoji obema spoloma. Priznam, da sem se spraševala, kako bo avokado dišal? Pa sem ugotovila, da nima posebnega vonja po njem, vsebuje namreč avokadovo olje, ki zmehča in nahrani našo kožo – je eno izmed najdragocenejših olj, ki se uporablja tudi proti gubicam.

 

Predstavljajte si, kako veselo spuščam Lushevo kopalno bombico/ladjico v kad. Roza eksplozija, vonj pa me malce spominja na Snow Fairy, čeprav je Love Boat citrusna kopel. Zanimivo, kako zelo mi sedejo citrusne kopalne bombice, geli za prhanje pa ne tako zelo. V Love Boatu zaznavam tudi neko sladko noto, ki jo kombiniram z neskončno pene Unicorn Horn peneče kopeli. Neroli in sivka? Prodano! Vedno rada uporabim eno kopalno bombico in eno penečo kopel, za oljne pa nisem ravno največja oboževalka.

Moja najljubša je seveda banana – kdo bi rekel? Masažna ploščica The big banana ima najboljši opis na svetu (citirano iz Lusheve strani):

“Velikost ni pomembna, pomembno je, kaj znate z njo storiti. Skupaj s kom, ki vam je všeč, se slecite in s to masažno ploščico drug drugega zgladite, kot je treba. Bolj ko postaja vroče, bolj se topita in vpijata vlažilni kakavovo in karitejevo maslo. Pikantno olje klinčkov in osvežilno olje brazilske pomaranče pa kožo poživita in ji povrneta moči, da lahko spet začnete od začetka.”

Lushevci, se hecate? Vonj je omamen. Vsakdo jo potrebuje. Kar mi je pri Banani všeč je počasno topljenje, zato kar traja in traja, vonj pa je obstojen na koži dlje časa kot običajna masla. Bom jo pač sprobala sama na sebi 🙂

Pa veselo Valentinovo – ali Galentinovo, kot vzamete 🙂

Follow: