12 Days of Dora: Izdelki, ki so me razočarali v 2018

Drage bralke. Upam, da ste preživele čudovit Božič v objemu najdražjih. Jaz ga sicer ravno z vsemi najdražjimi nisem, sem pa uživala z družino kot vsako leto. Zato sem nekaj dni opustila blog – saj veste, se rada prepustim trenutkom. V tem času sem bila nekaj dni na Dunaju, nekaj časa pa samo uživala spet naseljena na Obalo. Na kup sem izbrala nekaj izdelkov, ki me v letu 2018 niso ravno prepričali. Da ne bo vedno samo hvala na mojem blogu 🙂

AlphaH Beauty sleep Power mist: meglica za obraz z vonjem sivke za 33 funtov? Iskreno menim, da lahko vodo s sivko natočim v pršilko že za nekaj evrov.  Posebnega učinka na koži ne zaznam. Na obrazu je sicer prijetna meglica, diši precej intenzivno, vendar po uporabi nisem bolj sproščena ali lažje zaspim. Uporabljala sem jo kot zaključek večerne nege, vendar se ni obrestovala. Vsekakor zelo precenjen izdelek, čeprav imam nasploh AlphaH rada. Malce so nagnjeni k intenzivnim vonjem, kar pa mene ne moti.

Omorovicza Queen of Hungary Mist: je osebno še slabša od AlphaH. Sprej deluje kot realna megla. Ob uporabi deluje, kot da nič produkta ne pride skozi sprej. Občutek na obrazu je tak, kot da se ni nič zgodilo. Edino, kar me res preseneča, je embalaža, ki je res lična in težka, daje občutek bogatosti, vrednosti. Cena je 50 funtov za 100ml, kar je precej pretirano. Zgodba za izdelkom je sicer čudovita, ampak škoda, da je produkt tako brezvezen. Tega produkta res ne razumem. Če ga katera uporablja in ji je všeč, mi napišite komentar. Alternativa obema izdelkoma je čisto preprosta rožna vodica Alverde za nekaj evrov.

Huda Beauty Complexion Perfection makeup baza sicer ni tako napačen izdelek, kot sta prva dva. Ravno sem opazila, da ima tudi na Cult Beauty oceno samo 3 zvezdice, s čimer se strinjam, tudi sama mu ne dam več. 30 ml produkta stane okrog 30 eur, vendar ličila pod to bazo ne zdržijo nič dlje kot z navadnim Sephorinim primerjem. Pomembno je, da mi kožo matira na T-predelu in da je obstojen. Produkt sicer ni slab, je pa malo precenjen.

Mádara SOS Hydra Moisture and Radiance maska za precej suho kožo, ki je nagnjena k zategnjenosti mi je sprva zelo odgovarjala. Sama imam suho kožo, mastno okrog nosu. Sklepam, da me izdelek ni presenetil, ker nimam tako zelo suhe kože in ne vidim nekega izboljšanja z njeno uporabo, naslednji dan opazim celo nadležne mozoljčke. Mádara kot znamka mi je sicer zelo po godu, veliko njihovih izdelkov uporabljam in mi zelo odgovarjajo, zadnje čase še najbolj tonik. 60 ml maske stane okrog 40 eur. Če imate res zelo suho kožo, še posebaj zdaj pozimi, jo lahko testirate, obstaja tudi v manjši ediciji, 12 ml za nekaj manj kot 20 eur.

Res me zanima, če je katera pristaš zgornjih izdelkov, s čim so vas prepričali? Katere izdelke imate na vaši listi razočaranja v letu 2018?

Follow: