Poletni dišavni favorit: HERBAE par L’OCCITANE

Vročinski udari so pred vrati in jaz se jih niti najmanj ne bojim. Komaj sem čakala poletje in sedaj ga zajemam s polno žlico – pa čeprav nekaj ur pod klimo. Poletje je sicer čas za igrivost, živost, lahkotnost in pobeg od vsakdanjega stresa. Ravno to sem ujela na prodajnih poličkah v obliki novega L’Occitane Herbae parfuma. Vsako jutro mi podari energijsko bombo, da se zlahka zoperstavim izzivom dneva!

Embalaža spominja na elegantnost, pa vendar divjost, ki jo prinašajo robida, divja vrtnica in bela kopriva. Spominja me na ohranjanje okolja, zero-waste stil, ob dotiku pa je mogočna in težka. Zelena notranjost in pokrovček še toliko bolj spominjata na neukrotljivo lepoto narave, mogočne in pisane poletne travnike, na katerih bi lebdela celo poletje.

Vonj? Nekaj, kar še nikoli nisem okušala. Je sveža, močna in cvetna dišava. Všeč mi je, da v njej razen bergamotke ni mešanice kakšnih citrusnih dišav. Močna na nekoliko drugačen način. Sama je ne nosim zvečer, ampak čez dan, saj me napolni z energijo in živahnostjo. S podtoni kumarina, mošusa, kašmerana in medu je zame povsem neko novo doživetje vsakič, ko se dišavim.

Na trgu ni dišave, ki bi jo lahko primerjala s L’Occitanovo Herbae. Moja cimra pravi, da je to vonj “pristne, prave ženske”. Če se najdeš v opisu, si Herbae MORAŠ privoščiti. Je pravi balzam za dušo. Mislim, da sem prav malce obsedena s tem čudovitim vonjem, vanj se zaljubim vsako jutro znova.

Jaz naredim, kot so me učile sodelavke v L’Occitanu: dišavni oblaček. Dišavo popršim v oblačku nad sabo, potem pa se sprehodim čez. Pripravljena, da se soočim s svetom!

Herbae dišavo si lahko privoščite v spletni trgovini L’Occitane ali v njihovih prodajnih mestih, na voljo pa imajo tudi kompletke, da boste dišale tudi pod tušem! In kar je najboljše: cena sploh ni tako visoka! Juhu!

 

Follow: