Hello September

Kako nestrpno sem pričakovala ta mesec! Prihaja jesen, moj letni čas. September je sicer za vse, ki hodijo v šolo, začetek novega poglavja, kar pa ne pomeni, da ne bi mogel to biti tudi za vse nas! Septembra se vedno prevetrim in na novo postavim nekaj ciljev, ki jih želim doseči do konca leta, prav tako pa pregledam vse, kar sem si do sedaj zastavila. Ker je bilo leto do septembra zeeelo turbulentno, bi morda v svojo rutino morala vpeljati več self-cara, torej nege sebe. Kaj sem torej že dosegla in kakšni so cilji za naslednje mesece?

Na kratko, do septembra sem uspela:

  • zaključiti magisterij
  • dobiti službo (in potencialno pripravništvo!!!)
  • prebrati vsaj 10 knjig
  • najti dobro terapevtko
  • živeti bolj minimalistično
  • prvič leteti z letalom

Kar nekaj stvari, ne? Celotno leto mi na osebnem nivoju ni bilo ravno najbolj naklonjeno, vendar sem glede kariernih stvari kar potrpežljiva in grizem, kolikor lahko, da dosežem cilj. Vsekakor se mi zdi september čas, ko si moram nekaj stvari na novo zastaviti. Hkrati so to lahko cilji, ki si jih zadaš tudi ti, da spremeniš majhne stvari v svojem življenju:

Prehrana in telovadba. Že nekaj mesecev hodim vadbo, pri kateri mi vedno pomaga osebni trener. Kdo bi rekel, da bom kdaj izustila, da mi ta vadba dejansko prija? Moj cilj prvotno ni bil spreminjati svojega telesa, ker se ga ne sramujem, ampak bolj prevetriti glavo in se naučiti zadihati. Seveda se moja pridnost pozna v energiji, ki jo imam za izvoz, in kondiciji. Imam pa zelo slaba prehranjevalne navade, zato bom naslednje mesece posvetila temu.

 

Resno, ampak zelo resno razmišljam o solo potovanju. Morda z Zojo. Kratko, verjetno kam v Italijo. Če to ne bi bil dober kick-ass moji tesnobi!

 

Tako, kot obstaja spomladansko čiščenje, se poslužujem tudi jesenskega. Ker sem pred kratkim prišla nazaj iz Ljubljane domov, imam še nekaj renovacijskih planov, da bo stanovanjce do decembra pripravljeno za praznike! Za inspiracijo gledam Youtube Rachaellea, jaz sem ji dolgo časa rekla kaj “račela”, ker nisem pravilno prebrala Rachel Lea. Haha!

 

Moj blog bo ponovno postal dvojezičen. Zdi se mi, da bom tako dosegla večje število bralcev, med jeziki pa boste z lahko preklapljali v zgornjem desnem kotu. Med poletjem sem veliko sodelovala s samimi dobrimi znamkami, tako da se te objave približujejo s svetlobno hitrostjo! Spremenila sem tudi ime na Instagramu, sedaj me lahko klikneš na @mikelaveren, če še nisi 🙂

 

Self-care. Tedensko uvajam psihoterapijo za razbremenitev in pomoč pri tesnobi, mesečno si privoščim pedikuro, za manikuro skrbi moja prijateljica! Uvajam pilinge v svojo rutino, maske za obraz in telo, skrbim za svoje lase. To nego bi si želela še dvigniti na višjo raven in se še več naučiti o sestavinah, kislinah in proizvodih za nego kože. Čakam na dostavo zelo enostavnega planerja, kjer lahko dnevno slediš čustvenemu stanju in dnevnim ciljem. Dobite ga tukaj, klik. Upam, da bo vreden denarja, ni ravno med najcenejšimi. Če ga katera ima, naj mi pusti sporočilce.

 

Kakšni so pa tvoji plani do konca leta?

 

 

Follow: