12 Days of Dora: Gift guide for her

Vam je Miklavž kaj prinesel ali ste bolj Božiček-fans? Priznam, da smo v moji družini bolj na Miklavža mahnjeni. S tem mislim še posebaj sebe, ker je prvi v sklopu Dobrih mož, prinese ga začetek decembra in kot uvertura v moj mesec se seveda najbolj priležejo dobra darila. Moje prijateljice pa se teh dni ne veselijo toliko kot jaz, saj kot same pravijo, nikoli ne vedo kaj mi kupiti, ker naj bi imela že vse. S tem se kar strinjam, zato nikoli ne povem, kaj si želim oz. kaj potrebujem – ker ne potrebujem dejansko ničesar. Vseeno vam danes ponujam nekaj namigov, če ste tudi same v podobnem položaju.

Prijateljice, disclaimer za vas: te stvari iz slike so že del mojih daril oz. so stvari, ki jih imam – s to objavo želim samo ponuditi par idej, če to bere nekdo, ki je brez idej za darila 🙂 Ve imate težjo nalogo seveda – saj ste vendar moje prijateljice 🙂

Seveda obstaja veliko stilov, ki jih imamo dekleta – ženske. Nekatere niso toliko za ličila, ampak bolj homebody’s, druge bolj športne,… Vam bom danes povedala malček o vsem. Najprej smo na vrsti me, obsedenke z vsem lepim. Jaz se sicer štejem v par različnih kategorij, se pa ličil in nege nikoli ne branim. Takšna darila izberite tako, da preverite novosti na kakšni spletni strani (npr. Cult Beauty, Asos, Licila.si, Zoeva) in glede na preference prijateljic, ki jih seveda dobro poznate, izberete kakšno prijetno darilce. Vedeti morate samo, kakšne barve so nekomu všeč, kakšen tip kože ima in kakšne dišave mu/ji sedejo.

Sama sem bolj pristaš daril, sestavljenih iz več kosov, razen v primeru, ko izberem eno večjo in dražjo stvar, potemtakem dodam poleg kakšno hand-made zadevo in nekaj sladkarij. Za Miklavža ponavadi vedno pretiravam, ker sem tako vesela obdarovanja.

Dekletom, ki so bolj Homebody’s, rada kupim kakšno zadevo za peko, kakšne lepe copatke ali topel jutranji plašč, čaji in kava so obvezni, kakšna velika skodelica (še večjo vrednost imajo tiste, ki jih porišete sami). Tistim, ki so pa bolj športni tipi, pa priporočam kakšno Chillys steklenico, joga podlogo ali torbo za fitnes.

Na zgornji sliki imam nekaj primerov darilc, ki jih še lahko naročite, da paket uspešno prejmete še pred Božičem:

  • Kat von D Best of Nudes je kultni paket mini potovalnih verzij najboljših šmink na svetu. Kat ne testira na živalih, njene šminke so dolgo obstojne in čudovite na pogled. Luksuzno pakiranje naredi samo piko na i darilu za prijateljico! Žal obstaja paket samo Nude barv, sama bi bila vesela tudi kakšnih bolj rožnatih.
  • Zoeva Spice of life je special edition paletka visoko kakovostnih šimrastih, metalik, duo-chrome in mat senčil za oči, ki jih popestri najlepša rdeče-rožnata glitter senčka po imenu Unlike any other. Moje prijateljice norijo za Zoevimi seti, ki jih sedaj dobiš tudi na znižanju (nekatere).
  • L.O.V Rose x Copper * je paletka mehkih rožnatih senčil, ki so cenovno zelo ugodna. L.O.V znamka se je iz naših polic poslovila, vendar prihaja nazaj prek spletne prodaje. Paleta vsebuje 12 senčk, ki so primerne za vse dame, saj jo lahko uporabljajo za dnevni in večerni look, izgled pa je zapakiran v močno in trpežno edicijo. Mene je paletka precej navdušila, saj mi L.O.V sicer ni tako zelo ljuba znamka. Tole pa res priporočam, kot darilo sebi ali vam dragi osebi – pripis: še moja mama jo obožuje!
  • S. Oliver Black Label * je nova elegantna dišava modne znamke S. Oliver, prepletena s citrusi in breskvo, razvija pa vonj vrtnice, jasmina in španskega bezga. Zadnje note prinesejo vonj mošusa in vanilije. Priznam, da sama vanilije ne čutim, prav tako pa ne zelo izrazitega citrusnega vonja. Bolj bi dišavo opredelila kot cvetno. Ker ni zelo močna, jo priporočam za čez dan.
  • Darila lahko opremite še z drogerijskimi dodatki. Meni ljuba znamka Bourjois ponuja nove Healthy mix Glow primerje, ki so vrhunski, prav tako pa prisegam na njihove BB kreme ter rdečila. Ena zame, ena zate 🙂

Moj Wish list pa pripenjam kar tukaj, da vas še malo inspiriram. Naslednjič bomo debatirale o darilih za naše možiče, fante, dečke in tako naprej. Do takrat pa me zanima: po čem najraje posežete za božična darila?

Follow:
Share:
, ,
Izdelke, označene z *, sem prejela kot PR izdelke. Vsi vtisi so realni, moji in za njih ne prejemam plačila.