Do korekcijskih in sončnih očal tudi med karanteno

Sama prisegam za korekcijska očala pred lečami. Poleg tega, da mi pomagajo pri korekturi vida, so tudi čudovit modni dodatek. V Sloveniji nimamo veliko optik, ki nam v teh negotovih časih nudijo brezplačni preizkus očal na domu pred veliko odločitvijo, katere bi imeli. Della spina pa so eni izmed njih.

Optika Della spina (ki sicer obratuje tudi v teh časih na Kersnikovi 10, na ulici za klubom K4) ponuja možnost, da prek spleta med goro ponudbe (ki je, mimogrede, res velika) izberete trojna očala, v katere se vgradi dioptrija. Pošljejo vam jih na dom, vi pa imate 7 dni časa, da preverite, katere so vam najbolj všeč. To je res nekaj novega v ponudbi optikov, ni pa to edina stvar, zaradi katere sem se odločila za očala pri Della spini:

  1. So ena izmed najugodnejših opcij za nakup korekcijskih in sončnih očal.

Sodelujejo neposredno s proizvajalci in tako omogočijo nižje cene, saj se izognejo distributerjem, trgovcem, ipd. 

  1. Za optiko Della spina stoji zgodba italijanskega mojstra Alessandra Della Spine, ki je izdelavo očal približal širši množici in razbil mit, da so očala del višjega sloga prebivalstva.
  1. Della spina ima lastno delavnico brušenja očal, zato jih tudi dobite v ekpresno hitrem času!
  1. Optiki in osebje je najbolj toplo in prijazno izmed vseh optik, ki sem jih do sedaj obiskala. Večinoma sem po korekcijska očala hodila v Italijo, vendar je sedaj dostopnost dobrih okvirjev tako blizu, da se mi tja več ne splača!

Izbirala sem med kar nekaj okvirji in se na koncu odločila za prve, ki sem jih zagledala. To je moje nenapisano pravilo pri izboru očal – prva, ki jih zagledam, prva so moja! Poglejte si, katere sem imela v ožjem izboru:

della spina optika očala okvirji
della spina optika očala okvirji
della spina optika očala okvirji

Najbolj všeč so mi bila četrta in pa tale, ki sem jih na koncu izbrala. Če bi se še enkrat odločala, bi verjetno vzela raje tale četrta, ker so mi izbrana malce prevelika in se glede na moj hitri lifestyle hitro rosijo. So pa definitivno top modni kos moje celotnega videza. Prepričajte se sami 🙂

della spina glasses ocala
Follow:
Share: