12 Days of Dora: December Goals

December je tu! Na mojem Instagramu sem vas, drage bralke, vprašala o tem, če bi si želele 12 Days of Dora brati v slovenščini ali angleščini. Čeprav se mi odgovor že svita, bo prva objava kar po naše. Dobrodošli na 12 days of Dora Ward! To bo serija objav, ki se bodo dogajale skozi december, predelali pa bomo od nasvetov za darila do dobrih knjig in psihologije. Začnimo klasično – z decembrskimi cilji.

1. Rojstni dan. Ja, 16.12 praznujem. Ravno nekje vmes med Miklavžem in Božičem, da vse moje še bolj zmedem, ker ne vedo koliko daril in kaj potrebujem. Potrebujem ne prav nič, razen da se vsi moji zberejo na mojem “praznovanju”. Letos bom praznovala doma in v Ljubljani, ker so vse moje babnice in fantje (haha – fantje prijatelji) razdeljeni med Obalo in Ljubljano. Planiram dve mini zabavi, kjer bom za vse poskbela sama, Google Keep pa mi pomaga pri organizaciji.

2. Potovanja. Izleti. Bolj izleti. Na hitro, v okoliška mesta na lučke. Obožujem december in vse kar prinaša, “embracam” muhasto vreme, dež in sneg. Lučke popravijo razpoloženje. Planiram Zagreb in Dunaj, slednje bo 100%. Napišite mi kam odhajate decembra in kje ste že bili, me zanima kam bi jo lahko še mahnila. Bolzano je na wish-listi, Praga nekoč…

3. Dekoracije. Od kar sem večinoma spet doma-doma, se ukvarjam z ustvarjanjem ambienta, ki bi mi pomenil dom. Tako sem si v Ljubljani naredi prijetno malo gnezdo, zgodba na Obali pa je pošla v pozabo. Spet si želim vesele kuhinje, polne ljudi in prijateljev (kot jih je bilo takrat, ko sva bila še dva, pa vendar) in okolja, kjer bi si lahko rekla Homebody. Zdaj je doma že precej lučkasto, pisano, bleščičasto – pa vendar nisem za kič.

4. Misli in plani v naslednje leto so me začeli spremljati tekoči teden. Razmišljam, v kaj bi se podala, ali bi res vpisala še en magisterij (ja, nora sem, vem), kako bi dvignila moj blog še bolj v višave, kam bi jo ubrisala in ali bi si počasi začela graditi kariero (morda tudi blogersko). Kaj pravite? (pričakujem vaše komentarje spodaj)

5. Obdarovanje. Joj, ne boste verjeli, kako obožujem pogled ljudi, ki jih obdarujem, ko odpirajo darila. Srce mi napolnijo z največjo možno stopnjo ljubljenosti in takrat je eden redkih trenutkov v življenju, ko si res ne želim ničesar več. Denar mi ne pomeni veliko. Je sredstvo za preživetje in udobje, vendar ga osebno ne vidim kot nekaj svetega. Zato imam raje prazno denarnico in ljubljen izraz na obrazu. Dragi prijatelji, pripravite se. Saj veste, da vedno pretiravam, a kaj, ko vas imam tako zelo rada. <3

Česa se pa vi veselite tegale veselega decembra?

Follow: