12 Days of Dora: Darila za naše moške

Večni problem kupovanja božičnih daril: Kaj kupiti očetu, fantu, bratu, prijatelju? Za moške v našem življenju je tako težko izbirati – ali imajo vse ali ničesar ne potrebujejo/ uporabljajo. Slednji je tipičen primer mojega očeta, saj ne uporablja niti balzama po britju, kaj šele božičnih nogavic ali pižam. Majice ne smejo imeti V izreza, ovratnik ne sme biti previsok, ne bere knjig, itd. Kaj storiti v tem primeru?

Pomembno je, da osebo, kateri kupujete darilo, dobro poznate. Tako ne boste kupili nečesa, kar oseba ne bo uporabljala. Jaz sem torej za očeta zelo omejena, pa vendar vsako leto dobi kaj novega. Letos sem ga ujela, ko si je polnil steklenico vode za na delo. Ta je bila stara in nekvalitetna. V 1001 dar bo dobil za Božič  (upam, da te objave ne bo prebral pred Božičem haha) re-usable steklenico za vodo, ki ohranja hladnost, lahko ji dodaš limono ali sadje, velika pa je 0,6l. Kako bo vesel, že vidim!

Očetu vsako leto dodam kakšno kvalitetno in zelo mastno kremo za roke, saj mu koža zelo poka na členkih in takoj zakrvavi – če imate kak predlog, katero mažo mu lahko priporočim – prosim za komentar spodaj. Sprobal je že karitejevo maslo, različne klasične kreme, Niveo, Neutrogeno, ipd.

Fantom je vsekakor lažje izbrati nekaj, kar jim bo všeč. Gel za prhanje iz L’Occitanove kolekcije Cologne Cedrat, kakšen deodorant, potovalni gel za po britju je zgolj nekaj izmed predlogov. Jaz sem letos v Tommy Hilfiger vzela še čudovit paket nogavičk za vsak dan v tednu, ki so lahko prav elegantno božično darilo za vse moške. Tommy ima na voljo tudi kvalitetne šale, parfume, če ste pripravljene zapraviti kakšen evro več, pa investirajte v kvaliteten pulover.

Sama najraje sestavim darilo iz več različnih stvari, tako da vsak dobi nekaj za prhanje, nego, kakšno dobro čokolado in kaj personaliziranega. Seveda je odvisno, komu kupujem. Fant raje bere, ima določene priljubljene znamke, oče raje kuha, pa dobi kakšen mlinček za začimbe, brata sicer nimam – ampak bi vsekakor dobil kakšno družabno igro, kos nakita, fin parfum.

Res me zanima, kaj bodo dobili vaši fantje (tako jaz pravim mojim prijateljem fantom, očetom, bratom ipd. z eno besedo) za Božič – pričakujem komentarje spodaj. 

Follow: