CD Happy Deo Review

Spet sem se crkljala – tokrat z novo CD linijo deodorantov Happy Deo z izvlečki cvetov pomaranče. Verjetno že veste, kako strasten pripadnik CD znamki sem. Predvsem zato, ker so veganski, niso testirani na živalicah, ne vsebujejo parabenov, silikonov, umetnih barvil in mineralnih olj. Kako zelo je pomembno, da s temu izogibamo, čivkajo že vrabci na vejah.

Pripis: A nista lušna? Torej zakaj Happy? Pomaranče povezujemo z dobrim počutjem, zato naj bi te izdelke uporabljali zjutraj, da nam polepšajo dan. Pomarančna prha? Vzamem! Tako si povečamo vitalnost, poskrbimo za motivacijo, pa še lepo dišimo. Ste vedeli, da so pomaranče učinkovite pri zniževanju visokega krvnega tlaka in holesterola v krvi, sicer pa veljajo za zelo aromatično učinkovino, ki jo lahko uporabljamo pri naravni negi, kuhi in peki.

Moje mnenje: Vonj je čudovit kljub temu, da sem sama pristaš lotosove CD linije, ki je nikoli ne bi zamenjala. Moji mami pa je npr. pomaranča bolj všeč kot lotos. Očitno sem jo prepričala 🙂 Žal mi je, da niso zelo dolgo obstojni deodoranti – to je cena, ki jo vzamem v zakup za brez parabenov, aluminija, ipd. Aluminijeve soli mašijo pore in imajo vprašljive učinke na zdravje, zato po njih že zdavnaj ne posegam več!

CD Happy deodorantke in tuš gele lahko kupite v drogerijah po Sloveniji. Ne puščajo belih lis na oblačilih, imajo karseda obstojen vonj (jaz si jih pač bolj pogosto nanašam) in so PH-nevtralni. Ne spreminjajo naravnega ravnotežja kože.

Ocena: 4/5! *aplavz*

Je že katera preizkusila nove Happy deo? Kako so vam všeč?

 

Follow: