[:si]Blogmas 1: Secret Santa Gift Ideas[:]

[:en]Secret-santa[:si]

Drage bralke in spoštovani bralci, v kolikor ste tudi fantje del moje publike: veseli december je prišel! Zbudila sem se seveda polna energije, čeprav sem do približno treh zjutraj na ves glas pela zimske songe. Ja, december je moj mesec. Jelka je že v kotu, darilca so pod njo, Christmas village je poleg, diši po cimetovi svečki in jaz tipkam svoj prvi Blogmas post!

Za uverturo v december sem pripravila poseben gift guide. Poznate Skritega Božička? Letos sem se prvič prijavila tudi v bazo Božiček za en dan. To je akcija, preko katere si izbereš otroka ter mu omogočiš lepo darilce in mu tako polepšaš praznike. Do zdaj že imajo vsi otroci svojega Božička na strani (kar me žalosti, saj trenutno ne morem v lov za darilom, ampak sem po drugi strani neskončno vesela za vse male škrate, ki bodo letos imeli polepšane praznike), vsekakor pa ostajamo na liniji, ko se pridobijo še ostali ogroženi otroci. Poleg te lepe in dobrodelne geste pa si tudi z našimi blogerkami vsako leto podarjamo darilca v sklopu Skritega Božička. Naključno izbran par se obdari, ne da bi vedel, kdo ga bo obdaril do dne, ko prejme paket. Super, jaz se že veselim! Vsekakor pa je pomembno, da je darilce prilagojeno posamezniku, kljub temu pa mora biti iz srca. Ker sem že sita (ok no, to ni res, ampak tako se reče) klasičnih gift guidov, ponujam v ogled sledeče:

Secret-santa

Pripravila sem nekaj predlogov, za katere menim, da bi jih vsaka punca rada videla v svoji skriti škatli. Kar je na tem posebnega je to, da lahko vse produkte naročiš preko slovenskih strani! A ni to super? Poglejmo kaj imamo na izbiro.

  • Clipper čaji in Beanies kavica iz Malince. Oboje je fantastično. Čaji so super okusa, kavica pa ravno prav močna. Ps. Božični okusi so njam!
  • Luškarije iz Smile concept stora, kot so skledica, izrezovalec piškotkov in paket za peko
  • Luškarije iz Babushka boutiqua, kot so Bucket list, da nam nikoli ne bo treba iskati papirjev, kaj moramo kupiti, lušna torbica za ličila ali svinčnike, spatule za peko ter Rice lončki
  • Melvitin set kremic, ker ji pač nimamo nikoli dovolj
  • Šalica oblikovalke PolonaPolona (dve moram nabaviti za mentorja ob moji diplomi! Na Freuda, seveda. Navsezadnje smo le psihologi)
  • Nuxe najboljši balzam za ustnice – sem ga že naročila Miklavžku. Kupite ga lahko preko Sofie (ne, to ni moja kolegica:))
  • Milani šminkice iz Ličila.si, ker šmink ni nikoli preveč.
  • Maska za obraz najbolj prisrčne punce pod soncem, Špele iz Milnice, pod imenom Miss Alice.
  • 100% naravni deodorant Nelipot, ki odlično diši in je sama pristna narava v lončku. Tudi zato, ker podpiram naravno in domačo, lokalno kozmetiko izpod rok ljudi in ne strojev, kot bi rekla kolegica Katja.
  • Zulu Zion nogavičke – ker so ustvarjene pri nas in so odbite.

Če mi sedaj rečete, da nimate idej za Secret santa, bo trda predla. Ali pa mi enostavno napišite komentar, pa vam pomagam pri izbiri 😉

Love, M.

[:]
Follow: